13.3.2012

Myrskyn jälkeen on poutasää ... poutasään jälkeen myrsky?

.. Niin se tuntuu ainakin eilisen ja tämän päivän perusteella menevän! Kovasti ilmatieteen laitoskin lupaili täksi päiväksi aurinkoa ja viitisen astetta lämpöä, mutta suurin osa päivästä on ollut viileää (n nollan tienoilla) ja taivaalta on satanut tavaraa millon missäkin muodossa - siis vettä, räntää, lunta ja rakeita. Ja oikein raivolla.

Fiilikset on olleet myös aikalailla sään mukaiset. Päivä lähti aika löysästi käyntiin, puhuin tosi oudon ja kiusallisen, väärinymmärryksiä täynnä olleen puhelinkeskustelun, josta en oo päässyt vieläkään yli. Siis asiasisällöltään ihan mukava, mutta täysin tuntemattoman ihmisen kanssa puhelinkeskustelu (varsinkaan, kun en saanut about mitään selvää mitä ko henkilö sanoi) voi olla aika kiusallinen. Päätä on särkenyt vähäsen suunnilleen koko päivän, kunnon migreenilääkkeet kun sattuvat olemaan jälleen finaalissa. Lisäksi huomasin, että mun eilen käyttöönottamassa H&M:n topissa on pieni reikä sivusauman lähettyvillä.

Laihdutushommat turhauttaa, miks en oo vaan muutamia vuosia takaperin tajunnu ylläpitää hyvää painoa, se ois ollut NIIN paljon helpompaa kun tää kärvistely! Miehen vanhemmat vielä kivasti osti meille jonkun jättipaketin jaffakeksejä. Ja niitä suukko -karkkeja. Niitä, joiden entistä nimeä en ees viitti sanoa ;( Arvatkaa vaan, miten paljon tekee mieli molempia?! Tänään oon sallinut itelleni yhen jaffakeksin. Eilen söin kolme. Ei niihin maailma kaadu, mutta en tiiä kumpi on tuskasempaa - kieltää iteltään ne kokonaan, vai ottaa yks ja saada se ihana maku suuhun ja kärvistellä, kun tietää, ettei voi syödä enempää. Kai siihen kohtuuteen pitäs vaan opetella. Eipä sitä sitten hoikistuneenakaan oo hyvä vetästä jaffakeksipakettia naamariin yhen illan aikana...

On vaan kaikenkaikkiaan jotenkin tosi myrtsi ja kökkö fiilis :/ Kohta pitäs vielä urheilla, eilen jäi väliin flunssaleipäilyjen takia. Kiinnostus on aika lähellä nollaa. Pitäis, mutta ei yhtään huvittais. Sains entään luettua tenttimateriaalit ajoissa loppuun, tentti kun on vasta perjantaina! Niin ja, koirakin on ollut ihan kökköpää tänään. Ja mies. Ehkä huomenna on kivempaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti