12.3.2012

Aurinko!

Ai että tulee jotenkin toiveikas olo ku kattelee tota ihanaa ulkoilmaa! Auringonpaiste, plussa-asteet, virtaavat purot kun lumi hitaasti mutta varmasti sulaa pois... <3 Tää päivä on ollut mainio, ainakin tähän mennessä - ei mulla siis mitään syytä oo, miksei näin jatkuis myös loppupäivän! Nautiskelin tuossa just hetki sitten pitkän lenkin auringonpaisteessa koiran kanssa, melkonen raparipa siitä kyllä muodostui tuona aikana. Mut ei haittaa, ei tällä säällä voi ärsyyntyä mistään!

Kaiken kruunas se, että mun H&M paketti saapui lähipostiin, joten kävin sen sieltä heti noukkimassa. Nyt on ihan basic toppeja sinisenä, pinkkinä, pinkki-valko-raidallisena, valkosena, beigenä ja keltasena! Kesä, here I come :) Niin ja, kevättä vastaanotettiin myös sillä, että mies kiltisti vaihtoi makkarin ja olkkarin verhot päittäin. Nyt olkkarissa on läpikuultavat valkoset verhot läpikuultavien tummanharmaitten sijaan ja ai että näyttää valosalta! Eikä ne harmaat tuolla makkarissakaan pöllömmältä näytä :)


Mun piti tänään soittaa pankkiin ja sopia aika, että mentäs keskustelemaan miehen kanssa sinne asuntosäästötilin perustamisesta. Mun ihana mummuni nimittäin lupasi, että jos sellasen perustan, se maksaa ne minimisummat (muistaakseni 150e neljännesvuosittain) sinne tilille :) Ja lisäks sitten asunnonostotilanteessa ois vissiin vielä muutaman tuhannen bonarit tiedossa. Eipä tuollaisesta tarjouksesta oikein voi kieltäytyä! Asuntosäästäminen on muutenkin ollut mielessä, mutta taloustilanne on aina ollut vähän heikko, ja jotenkin koko juttu on aina jäänyt. Ehkäpä mä huomenna muistan hoitaa senkin asian!


Tuosta asuntojutusta tuli niin aikuinen fiilis, että rupesimpa taas haaveilemaan häistä. Häät on siis tiedossa, kunhan meidän kahden tuhlaajan talous sen sallii. Suunniteltu on aika paljon kaikkea, en juurikaan oo vielä ruvennut selvittelemään asioiden hintoja, vaan tällä hetkellä tää menee pääasiassa tämmösellä "vitsi se ja se ois siistii!" ;) Sen verran oon kuitenkin yrittänyt pysyä realistisena, että mitään kaikkein kalleimpia ja siisteimpiä vastaanottopaikkoja en oo viittiny ees juurikaan katella. Yritetään varmaan tehdä mahdollisimman paljon ite, esimerkiksi rakas kondiittoriystäväni lupas tehdä AINAKIN SATAKERROKSISEN KAKUN...
Vielä kun osais päättää, että oisko kyseessä kirkkohäät (ts siunaus kirkossa, maistraatissa naimisiin anyways) vai sit ihan juhlapaikalla vihkiminen. Vaikeita päätöksiä! Onneks ei tartte vielä lyödä mitään lukkoon :)

Nyt vielä muutama fiilistelybiisi, joiden avulla aijon pitää hyvän mielen yllä siivousurakan aikana! En tietenkään saanut (=osannut?) laittaa niitä videoita suoraan tähän, mutta linkkien takaa löytyy... :P

Von Hertzen Brothers
on aivan ihana, Spanish 411 on myös ihan mahtava biisi, mutta siitä en löytäny mitään kivaa videoo youtubesta - kaikki oli live-versioita. Spotifystä löytyy!

Lily Allenin Littlest Things <3

3Oh!3 Still Around


Anna Puu - Sinä olet minä


The Sounds - Midnight sunEi kommentteja:

Lähetä kommentti