23.4.2013

Kukkia pöytään

Keräilin pinterestistä vähän ideoita pöytien kukka-asetelmia varten. Mitään ihmeellisiä floristin tekemiä asetelmia ei meille tule, yritetään tehdä mahdollisimman paljon itse näiden suhteen joten pidetään homma simppelinä. Floristi pitäs vähitellen varailla (siis kimppua, vieheitä jne varten ja pitäähän nuo yksittäisetkin kukat jostain hankkia!), eli päätöksiä pitäs saaha aikaseks.


Tästä tykkään kovasti!





En vaan oikein tiedä, että millaset systeemit toimis meidän pöydissä parhaiten. Tehdään varmaan neliskanttiset pöytäjärjestelyt, eli ei pitkiä pöytiä. Sillon pöydän keskelle jää aika paljon tyhjää tilaa, eli yksi pieni koriste per pöytä voi jättää turhan paljon tyhjää tilaa. Muutama erikokoinen kukkasysteemi pöydälle + organzaa jotenkin siihen ympärille kieputettuna (Ehkä ei kaitaliinaa ollenkaan? En tiiä! Tai sitten eri väristä organzaa kaitaliinaan/asetelmaan) vois olla ihan toimiva? Ja kynttilöitä toki.

En osaa ees päättää millasia kukkia haluaisin. Osaako joku kertoa, mitä kukkia nuo toisiks ylimmässä kuvassa ovat? On ihanan värisiä ja mukavan muhkeita :) Ei liian oransseja, mutta sinne päin kuitenkin. Saatais sitä väriteemaakin siihen sillai mukavasti. Mä kyllä rakastan liljoja, mutta en tiiä. Ehkä jotain pioneita? Ruusuja? Neilikoita? Apua, miks on näin paljon valinnanvaraa?! Pitää ehkä vaan mennä floristin juttusille, kukat määräytyy saatavien värivaihtoehtojen sekä hinnan mukaan, joten ammattilainen osais ehkä antaa hyviä vinkkejä. Kun nyt sais vaan aikaseks...

1 kommentti:

  1. Musta nuo toisiks ylimmän kuvan kukat näyttää ihan ruusuilta. Siis vähän erikoisilta kyllä, mutta tuo sisus on jotenkin ruusumainen. Nappaa kuva mukaan ja käy kukkakaupassa kysymässä :)?

    ps. http://sjii.blogspot.fi/2013/04/1kk-4kk-tunnustus.html :)

    VastaaPoista