6.4.2013

Hääkampauksia

Häävouhotusta-blogissa oli justiinsa inspiraatiokuvia hääkampauksista, nutturoista, jos tarkkoja ollaan. Tulipa siitä sitten fiilis, että pitää ite koota vielä kerran joitain ideoita tänne :)

Kampaajana toimii joku Bown ihanista tytöistä ja ainakin aikaisemmilla kampaamokäynneillä mun näkemyksiä ja toiveita on ymmärretty ihan loistavasti. Uskon siis, että yhteisen sävelen löytäminen hääkampauksen suhteen tulee olemaan tosi helppoa!

Tässä siis muutama kuva Pinterestistä napattuna, jotka ajattelin napata mukaani sitten koekampaukseen mennessäni. Mitäs tykkäätte?

Kuva täältä, noi kukat ja tuo letti on IHANAT!

Kuva täältä, <3

Outoa kyllä, en löytänyt pinterestistä kun nää kaks itteä miellyttävää kampausta! Nää toisaalta kuvastaa tosi hyvin sitä, mitä haluun omaan kampaukseeni: letti/lettejä, kiharaa, nuttura, ja sellanen mukavan rento fiilis. Ei mitään turhan sliipattua!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on! Tykkään tosta ylemmästäkin tosi paljon, mutta se voi olla sit kuitenkin vähän turhan rento - tuo alempi on ehkä omaan hääpukuun ja muutenkin sen päivän tyyliin sopivampi. En jotenkin malttais yhtään oottaa sitä hetkeä kun meikki ja kampaus on kondiksessa, korut laitettuna, korkkarit jalassa ja hääpuku päällä..!

      Poista