1.8.2012

yök(kö)!

Nyt on tehty kaikki mahdollinen sen eteen, että voisin vielä päästä aloittamaan oikeustieteellisessä opiskelun 3.9 muiden fuksien mukana :) Juttelin valmennuskurssiopettajan ja hänen kaverinsa kanssa tehtävistä, joista oikaisua kannattaa hakea. Etenkin yksi tehtävä oli sellainen, josta opettajan mielestä pitäis ehdottomasti irrota pointsi ellei useampikin, oli niin varma asiasta, että kehotti jatkamaan hallinto-oikeuteen, jos ei tiedekunta pisteitä myönnä! Olisin voinut pistää ko henkilöt kirjoittamaan pyynnön, mutta se olis maksanut ikävän paljon, eikä oikeesti oo ihan rahoja sellaseen... Sain kuitenkin mahtavat ohjeet perusteluihin jne, joten saatiin tulevan juristimieheni kanssa itse se tehtyä ja eilen toimitin kirjekuoren perille! 22. päivä kokoontuu valintakoelautakunta ja mikäli mut oikaisun kautta hyväksytään, he soittaa heti kokouksen jälkeen. Tulee olemaan kohtalaisen kuumottava päivä...

Ihan uskomatonta ajatella, että nyt on jo elokuu! Kolme viikkoa töitä jäljellä, nytkin istun täällä kiltisti yövuorossa ;) Yökköilyjä tämän yön jälkeen jäljellä enää yksi kesätöiden loppuaikana! Wohoo! Yövuoroista saa toki ihan mukavasti rahaa, mutta on nää kyllä raskaita. Varsinkin vuorot, jotka alkaa 17:00 ja loppuu 08:00. Yövuoroissa ei tosiaan hirveesti oo hommaa - isoin duuni on yksinkertasesti pysyä hereillä. Jotain pikkujuttuja on aina, mitä pitää tehdä, mutta niistä ei kyllä riitä puuhaa koko yöksi. Siispä vietän aikaa kivasti blogeja lueskellen, telkkaria/leffoja kattellen ja nollaillen :) Ja voi että, yön valvomisen jälkeen on ihan mahtava fiilis, kun lähtee aamulla bussilla kotiin! Bussi on aina täynnä haukottelevia ihmisiä, joilla on vielä työpäivä edessä ja ite haukottelee ja tietää, että pääsee nukkumaan! Etenkin sillon on siistiä, kun on kaks yövuoroa putkeen (kuten nyt on ollu) ja viimisen yön jälkeen lähtee kotio tutimaan <3 Nyt on vielä sellanen kiva juttu, että huomenna aamulla kun täältä poistun, tuun takasin vasta sunnuntaina.  Awesome! 

Eilen kävin oikaisupyynnön toimittamisreissulla pyörimässä kaupoilla, mukaan tarttu muutama kiva juttu - niistä lisää myöhemmin!

Kauniita unia / energistä yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti