10.8.2012

Unelmieni hääpuku

Kävin kahden kaasoni kanssa tiistaina Niinattaressa etsimässä hääpukua. Tästä alkaa jo tämmönen what are the odds -meininki - kysyin vaan yks päivä, että koska kävis, ja kaukana kaukana itäsuomessa asuva kaaso ehdotti tiistaita. Mulla sattu olemaan tiistai vapaana, joten oli mun puolesta OK. Toinen kaaso sano olevansa maalla sillon, mutta päättikin tulla aikasemmin pois, kun siellä vaan sato ja oli keljua. Mahtavaa!

Niinattaressa oli jälleen kerran ihana palvelu ja nyt tokaa kertaa sovittamaan mennessä ties jo mitä ettiä. Tällä kertaa kattelin kyllä kokolappuja ja auttamattomasti liian pienet jätin suosiolla rekkiin. KAIKKI mekot meni päälle! Löyty aika paljon hyviä vaihtoehtoja, tässä muutama kuva!

Tää mekko oli sellanen "ihan kiva", mutta ei sitten kuitenkaan. Selässä oli vetskari jonka oisin ehdottomasti halunnut vaihtaa nyöreihin. Tosi kevyt mekko, ehkä vähän.. Liiankin kevyt omaan makuun? Merkkiä tai mallia en muista. Tai siis TIEDÄ.

Tästä tykkäsin. Toi helma oli ihana, mekko ei siis normaalisti oo noin kiiltävä. Kuvat otettu salamalla, joten vähän vääristää :) Yläosa oli kiva, samaten helma oli tosi kiva. Mut kuten kaasokin totes, toi yläosa näyttää sit kuitenkin jotenki liian raskaalta ja massiiviselta. Ja sikäli onneks tästä ei tullu se "the dress", oli meinaan muistaakseni n 1200e...

Viimeiseksi kuva mun elämäni mekkorakkaudesta. Tän ollessa vielä rekissä siinä kopin eessä mietin, että toivottavasti toi sopis mulle, toi on NIIIIN nätti. Pistettiin päälle, jäi auki selästä ku oli liian pieni. Marssin peilin eteen ja molempien kaasojen suut loksahti auki. Siinä oli kaikkea: vinoja laskoksia (vai mitä noi nyt on), pitsiä, kaunis laahus... Tää mekko ampas suoraan ykköseks. Myyjä mietti, että saakohan tohon laitettua nyörit vai onko siltikin liian pieni. Soitti ompelijan paikalle jonka kanssa ne tutki ja vääns ja kääns ja lopulta se totes, että onnaa kyllä! Ennen ku ehdin edes kysyä, myyjä sanoi, että puku oli tosiaan siitä 500e -rekistä, eli sitä ei siis voi tilata edes enää sitten suurempana kokona. Tolla lauseen lopulla ei ollut mitään väliä enää siinä vaiheessa, kun ompelija oli antanut hommalle siunauksensa. 500e!? Melkeen tonnin puku! Tää kruunas kyllä koko homman, oli jotenkin aika epätodellinen olo. Kysyin kaasoilta, että voinko mä jo nyt hankkia itelleni hääpuvun vai pitäskö vielä sovitella (tuota kun ei voinut varata) ja ne oli ihan sitä mieltä, että jos nyt kerran se unelmien puku löyty tämmösellä hinnalla ni EHDOTTOMASTI osta pois. Ja niinhän mä sitten tein!

Tuossa myyjä pitää sitä takaa kiinni, joten ei istu joka kohasta ihan niinku pitäs. Toisin on tilanne sitten, kun saadaan tohon nyörit! Kuva otettu salamalla, ei livenä kiillä noin paljon!
Tässä vielä lähikuvaa (puhelimella otettu, sori huonosta laadusta) yläosasta.
Että semmonen upeus! JA SE LAAHUS. Siis niin upea oikeesti, siitä tulee kuvia jahka pukuun saadaan nyörit ja saan sen kunnolla päälleni :) Ompelijalle on varattu aika 31.8., eli joskus sen jälkeen saan sitten tuon kunnolla istuvaksi. Ompelijalla tulee  nyörien laitto (+lisää luita yläosaan), lyhennys ja laahuslenkki kustantamaan 250e. Vannealushame 50e. Puku itessään 500e. Eli yhteensä nää hommat 800e, budjetissa olin varautunu maksamaan hääpuvusta juuri tuon 800e! Eli sikäli ihan jees, että tuohon sain mahdutettua sekä puvun, että alushameen ja ompelutyöt.

Niinatarta en voi ku jälleen kehua ihan hurjasti, sovituksessa auttanut nuori nainen oli aivan mielettömän ihana ihminen ja osas hommansa! Ehdotteli pukuja ja jotenkin oli tosi läsnä siinä koko tilanteessa. Ja vielä se, että sain heti tietää, onnistuuko nyörien laitto tuohon unelmapukuun. Ompelimo kun on ihan viereisen oven takana. Ja seuraavana päivänä kun hain puvun kotiin odottamaan omeplimoreissua, sain jälleen todella sydämellistä palvelua :) Oli kyllä ihanaa, että juuri Niinattaresta löytyi the dress!

Pakko vielä lopuksi myöntää, että oon jo kaks kertaa tuon puvun kotona ollessa (eli siis niinä kahtena päivänä, kun tuo mulla on kotona ollut..) pyytänyt tulevaa miestä avuksi ja pujottautunut tuohon kangasvuoreen. En haluis ottaa sitä ikinä pois! Ja pakko sitä on ainakin muutaman kerran päivässä ihan vaan käydä ihailemassa :) Mietin ekalla sovituskerralla, että tuleekohan sitä sellasta "this is the one" -fiilistä ollenkaan mekko-ostoksilla, mutta kyllä se tuli. Ihana, ihana, ihana!

Niin joo, mekko on merkkiä Tia, mallia 5258 ja väriltään pale ivory.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti