23.1.2012

Toimintapäivä

Tänään on ollut niin hurjan toiminnantäyteinen päivä ettei kyllä oo hetkeen ollut toista vastaavaa! Tää kuulostaa varmaan monelle tosi normaalilta, mutta ite oon jotenki niin hirvittävän laiska ja saamaton, että tää päivä on ollut aivan uskomattoman hieno saavutus!

Aamusta lähdettiin siis miehekkeen kanssa laskemaan vielä vaalipäivän ääniä uudelleen (tarkastuslaskenta), ja siellä viihdyttiin kuutisen tuntia. Työpäivän jälkeen tultiin kotiin, hengähdin tässä hetken, ja sen jälkeen suuntasinkin jo salille todella pitkästä aikaa ahertamaan. Kotiin tultua suuntasin ensin suihkuun, toimin hetken ATK-tukena mieheni koulukaverille ja sen jälkeen siirryin lukemaan ylihuomiseen tenttiin. Siis minä, joka hädintuskin saa yhden päivän aikana ittensä raahattua kouluun ja takaisin (toki koiran kanssa lenkkeily kuuluu päivittäin asiaan, nyt koira tosin ollut eilen ja tänään hoidossa "mummolassa") kävin töissä, salilla ja sen jälkeen luin tenttiin! Unbelievable!

Salilla päätin pistää kunnon painot kehiin, kun itellä ollut ongelmana se, ettei salillakäynti oikein tunnu missään. Saliohjelma on tehty n. 1,5v sitten, mutta oon käynyt niin heikosti bodailemassa, ettei varppina oo lihakset kasvanu koskaan mihinkään. Tänään vedin sitten ihan sellaset raudat kehiin, ettei viimisiä toistoja meinannut jaksaa ees tehdä. Näytin varmasti aivan tavattoman fiksulta! Mut nyt taas kyllä muistaa, miks kunnon urheilu on niin jees. Tää rentoutunu fiilis on niin parasta! Jospa sitä taas ylihuomenna suuntais ahkeroimaan Lady Linen suuntaan (joo mainostan kovasti ko ketjua, ite oon käynyt kahella niiden eri salilla ja oon tykännyt molemmista ihan sairaasti!) :)

Huomenna tiedossa vähän koulua, vähän tenttiinlukua ja koiran hakeminen hoidosta takas kotiin <3 Ihan orpo olo, kun ei oo ollu musta karvaturri jaloissa pyörimässä nyt öö.. no kolmeen päivään! Mut sillä on onneks hurjan hauskaa siellä, löytyy loistava leikkikaveri ja iso aidattu piha :) Sekä tietty huiput mamma ja pappa (miehekkeeni vanhemmat)! Ens viikolla pyrin jo ennakkoon lataamaan kans vähän paristoja, perjantaina kutsuu nimittäin yötyöt (15h vuoro tiedossa). Eiköhän tällä liikunnalla saada lisää virtaa kehiin!

Loistavaa viikon alkua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti