21.1.2012

Oops!

Ei tässä taas näin pitänyt käydä! Tehtiin pieni reissu erääseen kauppakeskukseen, tarkoituksena käydä varaamassa miehelle näöntarkastus ja kattomassa kehyksiä uusia laseja varten. Siinä vastapäätä pönötti KICKS, jonka lahjakortti poltteli lompakossa. Alunperin siinä oli 100€ tuhlattavaksi, mutta Lancomen meikkivoiteen jälkeen summa oli noin puolet pienempi. Ja KICKSissä oli toki LOPPUUNMYYNTI. En mennyt kovinkaan hulluksi siellä, osasin hillitä itteni ja valkkasinkin vaan muutaman kivan tuotteen.


Kuvassa phc:n lämpösuojasuihke, itellä kun ei ole hetkeen lämpösuojasuihketta oo ollut (häpeän, kyllä). Lisäksi lasiviila, KICKSin kaksi omaa kynsilakkaa (tumma hopea(?) ja kultainen), sekä isot "timagikorvikset". Niin ja yläreunassa näkyy myös helmikorvis, sellaset nappasi kans mukaani, kun korut oli -50% :) Kynsilakat maksovat 2,25€/kpl, lämpösuoja 5,95€, lasiviila 7,07€, blingikorvikset 2,50€ ja helmikorvikset 4€. Varsin tyytyväinen olen näihin kyllä joo! Varsinkin toi lasiviila on hitsin jees, en oo hetkeen omistanut ja kyllä menee hermot noihin paperiviiloihin. Kuvassa komeilee myös rakkauteni Pentikin pallolampunjalka Pentikin Deco-varjostimella höystettynä, sekä ihana Sex and the city -dvdboksi (koko sarja). Ja tietysti mun ihana pieni aloekasvini, joka on urheasti pysytellyt elossa huonoista viherpiipertäjätaidoistani huolimatta. Kiitos siitä, aloe!

Ja JOO, lupasin, etten tänään kirjota kosmetiikasta, mutta nyt kävi näin! En voinut eilen tietää, että pääsisin loppuunmyynteihin. En vaan voinut! Tänään vielä koulukavereitten kanssa vähän pubiin pyörähtämään, huominen ja maanantai kuluukin sitten töiden merkeissä. Ehkä ens kerralla jotain muutakin kun kosmetiikkaa? Voi olla, että maanantaina saapuu paketti postissa ja SIT on jotain ihan muuta postausta tiedossa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti