25.1.2012

Tää ilta on menny oikein kivasti rentoutuessa. Aamun tentti meni oikein kivasti, kaveri kerto hyvän tärpin aamusta ja ehdin kerrata sen vielä kunnolla - just siitähän siinä sitten kysyttiin toinen kahesta kysymyksestä! Oli aika happy happy joy joy -olo. Kotiin tultua sapuskoin vähän sellasta pirkan versiota niistä thai cubeista, jotain kanaa ja pähkinää siinä oli. Ja nuudeleita! Oli oikein makoistaa, varmaan yks parhaista tollasista. Ruokalevon jälkeen intoilin taas siitä Sports Activesta, joten piti taas vähän testailla (puolisen tuntia), vaikka lihakset on edelleen aivan jumissa salin+eilisen pelailun jälkeen - ois toki voinu pitää lepopäivänkin, mutta ehtiihän sitä! Tuli taas ihan kunnolla hiki ja välillä ulisin tuskissani ku oli niin rankkaa :D Mies koklas kans, kyllä siinä entinen lätkänpelaajakin sai ihan hyvät reenit aikaseks.

Iltapäivällä mies lähti kavereineen valmistautumaan Pykälän kevätkauden avajaisiin, jotka ite joudun skippaamaan huomisen (aikaisen) kouluaamun takia - toisaalta, ihan hyvä vaihtoehto jäädä kotiin nautiskelemaan, oon nimittäin kyllä aikalailla enempi kotihiiri kuin bilehile. Miehen lähdettyä lusmuilin hetken, sitten painuinkin koiran kanssa ulkoilemaan tuonne hyiseen ilmaan (on muuten ihan kauheen kylmä viima!) ja sen jälkeen oonkin vaan palellu ihanan pehmeistä verkkareista, pitkähihasesta, paksuista sukista JA villasukista huolimatta. Nyt onkin sellanen suunnitelma, että kohta pyykit kuivumaan ja sen jälkeen vielä kerran palelemaan koiran kanssa ulos (tekis niin mieli pukea hauvalle toppamantteli päälle, mutta en mä tiiä, onko sillä oikeestaan ees kylmä ja se ei oikein diggaa siitä takista... viime talvena käytin sitä useempaan otteeseen kun oli sellasia -20 asteen pakkasia ja tuo on niiiin piskuinen otus, että varppina paleli! Pitäs varmaan hankkia sille tossut kans...) ja sen jälkeen ihanaan kuumaan suihkuun, päälle lämmin pyjama, kupillinen teetä ja sit koissulin kanssa pehmeään sänkyyn kattelemaan hetkeks telkkaria ja ajoissa nukkumaan :) Muuten vaihtaisin telkkarinkattomisen (en ees tiiä tuleeko sieltä mitään kattomisen arvosta, ehkä pitää vaan pistää Gilmoren tytöt dvd-soittimeen ties monettako kertaa!) kirjan lukemiseen, mutta tällä hetkellä hyllystä ei löydy oikein mitään inspaavaa... Ellen sitten päätä yllättää miestä iloisesti lukemalla esim Hitchensin jotakin kirjaa :)

Tää muki on ihan must iltateelle <3 (ja vessassa ravaaminen on taattu!)

Ihana ihana tuplapeite ja vasemmalla puolella mun rakas viime vuonna saatu synttärilahja, Tempurin tyyny! En osais enää olla ilman <3


Erehdyin muuten seuraamaan tässä kirjottelun ohella Salkkareita ties miten pitkästä aikaa. Voi jösses.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti