18.12.2012

Pitopalvelut

Tää on taas niin tätä. Oon NIIN saamaton.

Pitopalveluita ois nyt kolme tarjolla ja nyt pitäis ruveta päättämään pikkuhiljaa asioista.

1. Pitopalvelu Hupli tarjoaa ihan kivan menun, astiat, kuljetukset, tarjoilijat ja pöytäliinat hintaan 39,24€/hlö.

2. Kaverin isän serkun miehen (? :D) pitopalvelulta saatais simppeli, meidän toiveiden mukaan tehty menu 35€/hlö, mikäli otetaan heidän kauttaan kakku niin ilmeisesti pitäis onnistua niin, että mahtuu 40€/hlö -budjettiin. Tähän vielä lisäksi astioiden vuokraus (tämän hinnasta en tiedä) plus tarjoilijoiden palkat 300e.

3. Loisto catering puolestaan tarjoaisi ihan mielettömän kivan menun (vähän spesiaalimpi), yöruuan (tämän tarpeellisuutta pitää vielä miettiä), astiaston, henkilökunnan sekä kuljetukset 50,06€/henkilö +alv 14%.

Tästä seuraa, että lopulliset hinnat ovat about seuraavaa:
Vaihtoehto 1. 3139,2€ (laskettu 80 aikuisen mukaan)
Vaihtoehto 2. 3700€ (jälleen 80 aikuista kakullisen menun kanssa, pistetty 200€ astiavuokriin joiden oikeaa hintaa en tiedä)
Vaihtoehto 3. 4565€ (80 aikuista, iltapala)

Loisto Catering on ehkä oma suosikkini, mutta se on myös selkeästi kallein. Yli 4000€ mennään, vaikka iltapala jätettäisiinkin pois. Hupli on selvästi halvin, mutta siitä on tosiaan ollut myös aika paljon negatiivista palautetta luettavissa internetin ihmeellisessä maailmassa. Kakkosvaihtoehto ois kyllä tosi jees ja yhteyshenkilö on ollu tosi symppis. Täytyy vielä pitää palaveri miehekkeen ja molempien porukoiden kanssa - itse kyllä kallistuisin tuon kakkosvaihtoehdon puolelle... Tai tietysti tuo kallein ois ihan megajees, mutta se on lähes 1000e kalliimpi, kuin toka vaihtoehto. Se on paljon se.

Lisäks oman pikantin lisän tähän touhuun tuo se, että meillä saattaapi olla tammikuussa muutto edessä! Vielä en tiedä vuokravakuuksista yms mitään, mutta vähän kuumottelee sen mahollisuus, että tammikuussa maksetaan 712e tästä kämpästä, 700e uudesta ja 1400e uuden vakuuksia. Siinä meniski sit reilu 2000e aika vikkelästi huspois! Voi kyllä olla ettei tuommosia summia jouduta vakuuksia maksamaan, uskon sen olevan neuvoteltavissa. Ja tästä kämpästä meillä on tulossa vakuuksia takasin vaan 500e. Muutto on kyllä muuten tosi positiivinen asia, päästäis ihan unelmasijainnille ja ihan naurettavan halvalla...!

Semmosta tähän tiistaihin, illalla treeneihin sikälimikäli aivastelusta ei kehkeydy kunnon flunssaa ja selkä antaa myöten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti