18.5.2012

Uusi laukkurakkauteni

Vappuna kävi niin ikävästi, että laukkuni (sisältäen lompakkoni, kännykkäni, avaimeni jnejne) lähti jonkun idiootin matkaan. Laukku ei onneksi ollut mikään lempparini, enkä ollut maksanut siitä paljoa. Sen sisällön katoaminen toki harmitti (yhden kokonaisen päivän eläminen kahden hengen voimin yhdellä avaimella ja puhelimella on aika rankkaa!). Vähitellen olen kuitenkin saanut tavaroita hankittua uudelleen, kännykkä ja lompakko ihan ensimmäisinä. 

Koska en omistanut varastetun lisäksi yhtään laukkua, johon mahtuisi A4-kokoinen kansio, oli pakko hankkia uusi. Olin jo pidempään kypsytellyt ajatusta siitä, että kesän lopussa hankkisin itselleni pääsykoemenestyksestä riippumatta jonkin kalliimman nahkaisen laukun. En tiedä miksi, mutta eksyimme mieheni kanssa n viikko sitten pyörimään Stockan laukkuosastolle ja iskin silmäni tähän kaunottareen!

Kyseessä siis MICHAEL Michael Kors Hamilton Large Tote. Aivan uskomattoman ihana nahkalaukku. Täydellisen kokoinen, täydellisen näköinen. Riittävän suuri, mukavan jämäkkä. Klassinen, aikaa kestävä.

Pitkään ihastelin sitä, ja voitteko kuvitella - MIEHENI ylipuhui minut hankkimaan sen! Täydellinen mies kyllä ;) Lupasi maksaa vielä puolet laukun hinnasta, kunhan vain hankkisin sen :D Pitkän peilailun ja pohdinnan jälkeen päätimme kävellä ulos kassan kautta. Kyseessä on siis ensimmäinen nahkalaukkuni ja olen kyllä aivan myyty. Hintaa tällä ihanuudella oli 325€. Luotan siihen, että laukku tulee kestämään vuosia. Aikaisemmat laukkuni ovat n vuoden kuluessa rispaantuneet tai hajonneet ainakin jostain kohdasta, toivon todella (ja uskon), että tämä tulee pysymään ehjänä vielä pitkään. 

Se on täydellinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti